ibiza agrotoerisme
IBIZA AGROTOERISME - Agrotoerisme en landelijke vakanties op Ibiza  ibiza agrotoerisme
IBIZA AGROTOERISME
Alles over agrotoerisme op Ibiza

Agrotoerisme, plattelands-vakantie, boerderij-vakantie en eco-toerisme allemaal verschillende woorden voor dé ervaring van je leven: een landelijke vakantie op Ibiza!
De laatse jaren zijn er steeds meer accommodaties in landelijke omgeving op Ibiza beschikbaar gekomen, voor mensen die simpelweg in alle rust en stilte van dit prachtige eiland willen genieten.

Ibiza Agrotoerisme, bied de mogelijkheid om op ontspannen wijze en in rustige, landelijke omgeving de sfeer van het -echte- Ibiza te ervaren tussen de lokale bevolking. Je rustig mee laten deinen met het rustige voortkabbelen van het dagelijkse Mediterrane leven, en vooral genieten van de prachtige omgeving en de vriendelijke, lokale bevolking.

Ibiza Agrotoerisme is gericht op toeristen die een alternatief zoeken voor de gangbare vakantie en die vooral niet tussen de enorme massa feestgangers op het eiland willen verblijven.

Voor deze -rustzoekers- is er een steeds ruimer aanbod beschikbaar van aantrekkelijke boerderijtjes of fincas, prachtig verbouwde oude landhuizen, gerenoveerde herenhuizen, landelijk gelegen boutique hotels, waar men volledig verzorgd wordt en maaltijden krijgt opgediend naar de specifieke wensen van iedere gast.

Ibiza Agrotoerisme omvat tegenwoordig een ruim aanbod van de mooiste vakantieverblijven op het mooie platteland van het eiland, waarvan een aantal het farm-to-table concept hebben omarmd en zodat je de gewassen ziet groeien voordat ze opgediend worden.

Of je nu kiest voor klein & self-catering of voor een luxe vakantieverblijf met alle gemakken van dien, er zijn accommodaties op Ibiza beschikbaar naar ieders wens en budget.

Met Ibiza Agrotoerisme vind je landelijke vakantieaccommodaties naar ieders wens, op de allermooiste plekjes van het eiland!

Ibiza 4 all, Ibiza Agrotoerisme - Alles over agrotoerisme en landelijke vakanties op Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org